Adele Hotel (Pécs) - szallas.hu
 
location

Adele Hotel

  • Butikhotel

Adele Hotel (Pécs) leírása

A 4 csillagos Adele Hotel Pécs legújabb boutique szállodája. A szobákban a 19. század és a modern kor egyedi házassága köszön vissza exkluzív minőségben.

A 4 csillagos Adele Hotel Pécs legújabb szállodájanak egy 19. századi műemlékvédelem alatt álló épület ad otthont a település történelmi belvárosában. A szobákban illetve az apartmanokban a korabeli és modern kor egyedi házassága köszön vissza exkluzív minőségben. Hotelünk tökéletes megoldás Pécs belvárosában lévő vásárlás vagy esti szórakozás utáni pihenésre. Egész évben csomagajánlatokkal, akciókkal és programjánlatokkal igyekszünk leendő vendégeink számára minőségi ajánlatokat kínálni. Szálloda 19 szobával, köztük 3 luxus apartmannal és 3 lakosztállyal, szauna és pihenő részleggel, fitness teremmel, saját belső kerttel és étkezővel rendelkezik. Az étkezőben helyi termékekből és házias ételekből biztosítjuk a reggelit vendégeinknek. Igény szerint gluténmentes ételt is tudunk biztosítani.

Adele Hotel (Pécs) adatai

Árkategória:

$$$

Adele Hotel (Pécs) elérhetősége

Adatok:

Cím: Mária utca 15., Pécs, 7621
Telefon: +36 72 510 226

Parkolási lehetőségek:

Parkoló
Utcán
Tömegközlekedés: Hotelünk a történelmi belváros közepén található, pár percre a település szívének és a pezsgő élet origojának számító Széchenyi tértől.

Adele Hotel (Pécs) vélemények

Adele Hotel helyhez hasonló helyek

Boutique Hotel Sopianae

Butikhotel,


Pécs

Cosmo City Hotel

Butikhotel, Budapesti hotel,


Budapest