Fenyőharaszt Kastélyszálló (Fenyőharaszt) - szallas.hu
 
location

Fenyőharaszt Kastélyszálló

  • Kastélyszálló

Fenyőharaszt Kastélyszálló (Fenyőharaszt) leírása

Dobák Zsolt vagyok. Kis csapatommal azon dolgozunk, hogy vendégeink, ha csak egy pár napra is, de elfelejtsék a mindennapjaik gondjait!

Az Uraság megkért, tétessem közhírré, hogy felújíttatta a fürdőszobákat és a szobákat, hogy lenyűgözze vendégeit. Létre hozatott egy agyaggalamb lőteret, hogy a férfi vendégei kedvében járjon, amíg kedves párjuk a masszázs jótékony hatásait élvezik, vagy a medence partján szívják magukba a nap sugarait, pihenik ki a mindennapok fáradalmait. Azért, hogy a lovaglás szerelmesei is boldogan vágtázzanak, vásárolt lovacskákat, és folyamatosan bővítteti, szépítgeti állatparkját, hogy az állatbarátok kedvükre gyönyörködhessenek a park lakóiban. És ha még mindez nem lenne elég, építtetett egy kemencét, hogy ínycsiklandozó falatokkal nyerje meg vendégei szívét!

Most azonban Podmaniczky Uraság hosszabb időre elutazott! Elutazása előtt meghagyta, hogy a vendégek örömére minden tőlünk telhetők tegyünk meg, külön programok, szórakoztató események szervezésével. Senki sem unatkozhat, hiányt nem szenvedhet. Az uradalmi konyha, a kastélypark, az ott lakó állatok a vendégek rendelkezésére álljanak.

Fenyőharaszt Kastélyszálló (Fenyőharaszt) adatai

Fenyőharaszt Kastélyszálló (Fenyőharaszt) elérhetősége

Adatok:

Cím: Verseg-Fenyőharaszt, Fenyoharaszt, Pest, Hungary, 2174
Telefon: 06-28/438-437

Fenyőharaszt Kastélyszálló (Fenyőharaszt) vélemények

Fenyőharaszt Kastélyszálló helyhez hasonló helyek

Crocus Gere Bor Hotel & Resort - Villány

Borhotel, Wellness hotel,


Villány

Gergely Borház Szent Balázs-hegy

Borhotel, Falusi turizmus,


Balatoncsicsó