A Gróf Degenfeld család évszázados hagyományai, Tokaj-Hegyalja különleges adottságai, szakembereink szőlőtermesztés és borkészítés iránti szeretete és alázata, a magas minőség és innováció boraink mellett a szőlőbirtok filozófiájában is tükröződik, hiszen a „Nemesség kötelez”. A 100 hektáron elterülő első osztályú termőterületek, melyből művelés alatt 35 hektár van jelenleg, a tarcali Terézia dombon és a Mézesmál dűlőben, Mád, valamint Mezőzombor határában, a Galambos és a Zomborka dűlőben terülnek el. A hagyományait a legmodernebb technológiák mellett is őrző borászat központja Tarcalon a Degenfeld Kastélyszálló és az azt övező őspark, a szőlőültetvényeink és pincéink közvetlen szomszédságában található. Gróf Degenfeld Imrének, az egyik legjelentősebb tokaji birtokosnak, és az 1857-ben alakult Tokaj-Hegyaljai Bormívelő Egyesület egyik alapítójának örökségére és a legmodernebb technológiákra építve a borászat 1996-ban kezdte meg működését kiváló szakmai elismertség, és boraink kóstolóinak legnagyobb megelégedettsége mellett.