Hetényi János Pincészete (Mecseknádasd) - szallas.hu
 
location

Hetényi János Pincészete

  • Borhotel

Hetényi János Pincészete (Mecseknádasd) leírása

Szőlészet, borászat, vendéglátás, szálláshely. Családias hangulat, kedvező ár. Vineyards, winery, hospitality, accomodation. Homely mood, friendly price

Rendezvényházunk és pincénk ápolt természeti környezetben, a Kelet-Mecseki Tájvédelmi Körzet határán áll, Mecseknádasdon. A gyönyörű falusi környezet ideálissá teszi a házat egy nyugodt hét, vagy hétvége eltöltésére. Négy-napraforgós apartmanjaink és szobáink, teljesen felszerelve várják a kikapcsolódásra vágyókat. Az apartmanokról bővebb leírást honlapunkon talál, vagy e-mailben tudunk küldeni. Bográcsozó hely, kiránduló útvonalak, kerékpár-bérlés, íjászat, darts, asztalitenisz, street-ball, horgászat várja az érdeklődőket. Egyéb lehetőségek: 36 hektárnyi szőlőterületünk a Szekszárdi Borvidéken terül el. Szőlőinkből tradicionális és reduktív technológiákkal, kézműves módon állítjuk elő fehér-, rozé- és vörös borainkat. A borkóstolásra, borelemzésre, a szőlő- és bor előállítás történetének megismerésére vágyókat, csoportos bejelentkezés alapján fogadjuk, igény szerint hideg/meleg vacsorával. A fogadott csoportok minimális létszáma kb. 15 fő. Minőségi borainkból termelői áron vásárolhat a pincében.

Célunk a családias hangulat és a nyugodt kikapcsolódás biztosítása. Borainkat nagy odafigyeléssel, a hagyományok megőrzésével készítjük.

Hetényi János Pincészete (Mecseknádasd) adatai

Hetényi János Pincészete (Mecseknádasd) elérhetősége

Adatok:

Cím: Rékavölgyi út 17., Mecseknádasd, 7695
Telefon: +36/20-222-84-81

Nyitvatartás:

Hétfő:
07:00 - 18:00
Kedd:
07:00 - 18:00
Szerda:
07:00 - 18:00
Csütörtök:
07:00 - 18:00
Péntek:
07:00 - 18:00
Szombat:
10:00 - 18:00

Parkolási lehetőségek:

Parkoló

Hetényi János Pincészete (Mecseknádasd) vélemények

Hetényi János Pincészete helyhez hasonló helyek

Crocus Gere Bor Hotel & Resort - Villány

Borhotel, Wellness hotel,


Villány

Gergely Borház Szent Balázs-hegy

Borhotel, Falusi turizmus,


Balatoncsicsó