Hotel Kitty - Miskolctapolca (Miskolc) - szallas.hu
 
location

Hotel Kitty - Miskolctapolca

  • Wellness hotel

Hotel Kitty - Miskolctapolca (Miskolc) leírása

A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. Ennek köszönhetően, vendégeink, akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe.

A Travel Channel "Legszebb kis hotel 2015" pályázatán a legszebb 15 hotel közé került a Hotel Kitty***+ Miskolctapolca! Szállodánk építése 2006 tavaszán kezdődött. A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. Ennek köszönhetően, vendégeink, akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. Fontosnak tartottuk, hogy az épület illeszkedjen a szép környezethez, ezért klasszikus, barátságos építészeti kialakítást alkalmaztunk a legmodernebb technológiai háttérrel. Az így kialakított szállodaépületünk időtálló, barátságos és főként otthonos formáját, számos elismerés nyugtázza nap, mint nap. Alapvető szempont volt, a természetes anyagok megjelenítése, mind a belső mind a külső kialakításában. Így döntöttünk többek között a természetes JURA kőből készült külső burkolat mellett, amely megjelenik a recepción, étteremben illetve a konferencia teremben is. A két bástyaszerű torony teszi romantikussá, kastélyszerűvé az épület összhatását, ezekben kaptak helyet azok a lak-osztályok, melyek várhatóan legmagasabb igényű vendégeinknek is megfelel majd. Nagy hangsúlyt fektettünk a szobák berendezésére. Reggel, az ablakon kinézve, kis szerencsével mókusokat láthatunk, az épületet körülvevő fákon. Semmihez nem hasonlítható az érzés, ahogy egy nyári hajnalon madárcsicsergés és a hotel mögötti patak kellemes hangja mellett ébredhetnek. Húsz szoba és öt lakosztály áll a vendégeink rendelkezésre. Úgy gondoljuk, feltételeink adottak arra, hogy akár hosszabb időt kellemesen eltöltsenek a Hotel Kittyben. Egyet ígérhetünk, mi azon dolgozunk majd, hogy páratlan odafigyeléssel elősegítsük az Önök pihenését, időtöltését!

Hotel Kitty - Miskolctapolca (Miskolc) adatai

Hotel Kitty - Miskolctapolca (Miskolc) elérhetősége

Adatok:

Cím: Pazár István sétány 1., Miskolc, Hungary, 3519
Telefon: +36/46 508 042

Parkolási lehetőségek:

Parkoló
Tömegközlekedés: Szállodánk a 2-es autóbusszal közelíthető meg, mely a Búzatérről indul és a Tapolcai végállomásnál kell leszállni. (Ezután körülbelül 100 méter séta egyenesen előre.)

Hotel Kitty - Miskolctapolca (Miskolc) vélemények

Hotel Kitty - Miskolctapolca helyhez hasonló helyek