Villa Szent Jakab (Vászoly) - szallas.hu
 
location

Villa Szent Jakab

  • Falusi turizmus

Villa Szent Jakab (Vászoly) leírása

Minőségi, romantikus, nyugodt szálláshely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Vászolyon.

Vászoly egy 230 lelket számláló meseszép kis falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében. Az apró völgy, amelyben szerényen meghúzódik, erdőkkel, patakokkal, friss vizű forrásokkal ölelt. Az erdők, mezők, vadvirágos illatos rétek lágy ritmusban váltakoznak a szépen ívelt dombokkal, melyeket dúsan tarkítanak szőlők és borospincék. A környéket változatos flórája , faunája és domborzata ideálissá teszi a természet megfigyelésére, barangolásokra vagy hosszabb kirándulásokra, sportolásra akár gyalog, kerékpáron, vagy lóháton. Ettől a csodálatos nyugodt környezettől mindössze öt perc autózás a Balatonakali strand, két perc a Royal Balaton Golf és Yacht Club, tíz-tizenöt perc Tihany, Balatonfüred, a közelben található a Káli-medence, Kapolcs, a Bakony, Nagyvázsony és Veszprém.

A faluban áll egy vadregényes, víziszínpaddal és nézőtérrel ellátott gyönyörű tavacska, mely nyaranta több művészeti eseménynek ad otthont, valamint romantikus esküvők helyszínéül is szolgál. A falu egyik legszebb részén, közvetlen a Katolikus templom szomszédságában áll a balaton-felvidéki építészeti tradíciókat követő új építésű Villa Szent Jakab,melyet a legkorszerűbb fűtés-és hűtés technológiával szereltünk fel, így egész évben tudjuk fogadni Vendégeinket. A ház, 6 kisebb - nagyobb fürdőszobás, ízlésésen, kényelmesen berendezett szobával rendelkezik. Minden szobához tartozik led TV és ingyenes WiFi. A pihenés részeként meginvitáljuk Önöket gasztronómiai utazásokra is a vászolyi sajtmanufaktúra ízletes sajtjaival és a régió kistermelőinek finomságaival ( sonka- kolbász, lekvár, ,méz,tojás, zöldségek- gyümölcsök, csokoládék, szörpök). Ezekből varázsolunk minden reggel az Önök asztalára, és ha kedvük van nálunk, romantikus kerti környezetben vacsorázni, az ínycsiklandó finom falatokat megkoronázzuk a környék kiváló boraival is. A Villa Szent Jakab a Balatontól csupán 4 km-re, Budapesttől pedig 140 km-re, alig másfél órás autóútra található.

Villa Szent Jakab (Vászoly) adatai

Villa Szent Jakab (Vászoly) elérhetősége

Adatok:

Cím: Kossuth L. u. 21., Vászoly, 8245
Telefon: +36 30 789 9863

Parkolási lehetőségek:

Parkoló

Villa Szent Jakab (Vászoly) vélemények

Villa Szent Jakab helyhez hasonló helyek

Crocus Gere Bor Hotel & Resort - Villány

Borhotel, Wellness hotel,


Villány

Gergely Borház Szent Balázs-hegy

Borhotel, Falusi turizmus,


Balatoncsicsó